Ayude for a new day

Maak een geschenk

Bank: Belfius 780-5785075-08

IBAN BE63 7805 7850 7508, BIC: GKCCBEBB

Maak een overboeking onder vermelding van: “donatie van + NAAM + ADRES”

Fiscale aftrekbaarheid: uw vrijgevigheid loont! Ayude is immers bevoegd om fiscale attesten af ​​te geven voor giften vanaf in totaal € 40,- per jaar.

De administratie van Ayude wordt geheel kosteloos verzorgd door vrijwilligers met persoonlijke middelen en materialen. Op deze manier wordt de ontvangen steun aan sponsorgelden bijna geheel (met een kleine aftrek voor onvermijdelijke bankoverschrijvingskosten) doorberekend aan de projecten in de sloppenwijken.

Maandelijkse donaties via doorlopende opdracht:

Voor € 30,- per maand helpt u ons om kinderen uit onze projecten duurzaam (gedurende vele jaren) te blijven financieren. De ondersteuning zelf voorziet voornamelijk in kosten voor voeding, medische zorg, schoolbegeleiding en geestelijke verzorging. Eenmalige donaties: deze zijn natuurlijk ook van harte welkom.

  • € 40 is al voldoende voor een volledige behandeling tegen de nog steeds dodelijke ziekte tuberculose, met een vrijwel zekere genezing tot gevolg.
  • Voor slechts een halve euro sponsort u een maaltijd voor de ondervoede kinderen.

Neem Ayude op in uw testament

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies over de fiscale behandeling van schenkingen, schenkingen en legaten, testamenten en duolegaten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar ayude4anewday@gmail.com."

Deze website wordt momenteel heropgebouwd.